www.globicon.dk


Beskrivelse

Hjemmesiden www.globicon.biz blev erstattet med www.globicon.dk – en hjemmeside med lyst og brugervenligt design. Hjemmesiden indeholder bl.a. beskrivelser af virksomheden og deres services og arrangementer, et nyhedsmodul og FAQ-modul.

Formål

Den nye hjemmeside skulle favne ITSM-firmaet Globicons voksende antal service management-løsninger og fremhæve deres kompetencer og services.

Proces

Jeg overtog processen fra Malin Kadijevic via UX Revolution på det stadie, hvor brugerundersøgelser, wireframing og grafik var på plads. Min opgave var at producere alt indholdet til hjemmesiden og være projektleder på at få hjemmesiden sikkert i luften i samarbejde med eksterne WordPress-udviklere i Sri Lanka. For at kunne skrive optimale tekster til hjemmesiden, interviewede jeg relevante medarbejdere om deres produkter, rådgivning af kunder og services. Jeg havde dialog med den fotograf, der tog billeder til hjemmesiden, og jeg stod for den grafiske optimering af billederne i Photoshop. Jeg oprettede sider og indlæg i WordPress og lagde alt indhold ind.

I februar 2015 gik den nye hjemmeside live, og sidenhen har jeg opdateret hjemmesiden, varetaget Globicons tilstedeværelse på sociale medier og udsendt nyhedsbreve.

Type: